Inspiratie

Yzer Fashion steunt Think Pink

21 December 2017

Yzer Fashion steunt Think Pink

Je kan kerst al bijna proeven, zo dichtbij zijn de feestdagen. Een tijd van warmte, liefde en cadeautjes. Met die gedachte steunden wij afgelopen maand Think Pink. Voor elke aankoop die jullie deden, schenken wij een lintje waarvan de opbrengst integraal naar Think Pink gaat. Onze lintjesactie loopt nog tot en met zondag 24 december, maar we geven jullie nu al graag ons fantastische resultaat mee!

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Elk jaar krijgen 10 500 vrouwen de diagnose te horen. Al meer dan 10 jaar zet vzw Think Pink zich in om de ziekte bekend te maken en mensen te sensibiliseren. Maar ze zamelen ook geld in om onderzoek naar geneesmiddelen te financieren en patiënten en hun omgeving bij te staan via zorgprojecten.

Omdat wij bij Yzer Fashion gezondheid belangrijk vinden, hebben we besloten een lintjesactie op te zetten en zo onze steun te betuigen aan Think Pink. We zijn van start gegaan op 24 november met een hart van meer dan 1.000 lintjes aan onze kassa. Iedereen die bij ons iets koopt, krijgt één van die lintjes, om zo mee de aandacht te vestigen op de ziekte en vrouwen met borstkanker te steunen. Tot nu toe is de actie een groot succes. Ruim drie vierde van al onze lintjes zijn al de deur uit. We willen jullie dan ook graag bedanken!

Onze varkentjes

Maar jullie hebben zelf ook bijgedragen aan ons cadeau. Aan de kassa staan er prachtig roze varkentjes te blinken. Heel wat onder jullie hebben daar een extra bijdrage in gestopt, die wij naast de lintjes kunnen schenken aan Think Pink. En onder het motto 'Alle beetjes helpen' doen we dat lang niet slecht!

Zoek je nog een last minute kerstcadeau? Of een leuke outfit voor kerstavond? Kom dan nog snel shoppen, ook op jou wacht er nog een lintje! PS: Ook in onze varkentjes is er nog plaats.